ВлизамРегистрация
KeitR

Това е моят форум. Вие можете да създавате теми и да участвате в обсъждането им.

Не се свенете и своето мнение тук споделете

Добави в избрани Отправить мне e-mail

Интуиция или разум ,кое водещото за вас

0.80 (6)

Създаване на темаСъздаване на тема | Към списка

ДобавилТекст

keitr Изпращане на съобщение
Катя Рангелова
Интуиция или разум ,кое водещото за вас
1046 дни назад 17.01.2007 01:37:44 Цитат

Когато сте изправени пред важно решение как стигате до решение водени от разума и логиката или от чувствата и емоциите?

---
www.bizkonsult.net І bizkonsylt-katyarangelova.blogspot.com www.bizkonsultmebeli.com І www.azkeit.com

Коментари: 5 Разглеждани: 5535

Anonymous
image 1042 дни назад 20.01.2007 17:42:58 Цитат

Много зависи от ситуацията,но при мен водещи са чувствата и емоциите....Понякога се питам имам ли изобщо разум

---
Вчера се не връща

kur-kudil Изпращане на съобщение
Иван Колев
imageКате, Катеее, ко да ти кажа??
1031 ден назад 01.02.2007 01:02:20 Цитат

Каквото и да ти кажа , ни ша ми повярваш, че зарад тва ша карама през просото!!
Та начи за всичко именувано ВАЖНО, решавам на мигът, на моментут..разбирай в последният момент, каквото и както ми дойде, и понеже съм Лъфттт, макар и с оскубан койрук...познай от три пъти кое е водещото!!

---
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита колко е
души изгорил живи,

keitr Изпращане на съобщение
Катя Рангелова
imageRE: Кате, Катеее, ко да ти кажа??
1018 дни назад 13.02.2007 23:29:39 Цитат
Цитат:
Каквото и да ти кажа , ни ша ми повярваш, че зарад тва ша карама през просото!!
Та начи за всичко именувано ВАЖНО, решавам на мигът, на моментут..разбирай в последният момент, каквото и както ми дойде, и понеже съм Лъфттт, макар и с оскубан койрук...познай от три пъти кое е водещото!!

Иване ,Иване - кристалната ми топка нищо не показа по въпроса,така че ето какво прочетох за зодия лъв
"Зодия Лъв (22.07-21.08)

огнен знак, подвластен на Слънцето;

Наполеон, Мусолини, Поанкаре, У.Скот, Мопасан, Бернард Шоу, Мата Хари, ....

Бляскав и великодушен характер, вкус към лукс и разкош. Извор на жизнени и творчески сили. Човечен е, напълно естествен, без престореност. Тази човечност му носи симпатии и любовни пориви. При него всеки се чувства разбран, възроден и братски подпомогнат. Човек на добрата воля, с огромна вътрешна сила. Великолепен в действията, защото върши всичко с един вроден усет към героичното. Той знае как да накара заобикалящите го да действат сами. Командва по-добре от когото и да било и това не му носи неприятности. Суетен. Липса на психология, която го води към непоправими грешки. Детски наивен, попада в многобройни клопки. Всички хора смята за честни като него и ако го измамят си мисли: "Толкова по-зле за тях." и дори не им се сърди. Не е отмъстителен, най-много да го обземе внезапен гняв, последван от опрощение. Ако е твърде засегнат, може да прояви строгост, сравнима с "наказанието на боговете" - и това е знаменитият удар с лапата. Да бъдеш приятел с Лъва е царски шанс, да останеш такъв е понякога подвиг.
Лъвът обича да пътува. Той обича да живее, а не да мечтае.
Търси високо обществено положение, прави всичко, за да постигне целта си. Учи, работи, предвижда, организира. Пълен с идеи. Преодолява трудностите благодарение на пламенността и постоянството си. Има ясно съзнание за целта, която си поставя.
Вековете са оказали влияние върху съдбата на Лъва. По-рано родените под този знак седяха на тронове. Затова носят носталгията на миналото.
Мъжът Лъв - може да претендира за всички професии. Има призвание да успее. Като шеф е великодушен и справедлив. Рискованите сделки са неговата стихия. Луд е да кара кола. Шофира бързо и добре. Роден атлет, ездач, плувец, скиор."
Така ,че кажи ти сега Иване кое е вярното ?

---
www.bizkonsult.net І bizkonsylt-katyarangelova.blogspot.com www.bizkonsultmebeli.com І www.azkeit.com

kur-kudil Изпращане на съобщение
Иван Колев
imageКатериноооо, моме, Катеринооо,Катенцеее
1013 дни назад 19.02.2007 05:15:23 Цитат

Ми мой да ти прозвучи много мескромнУ от моя страна , ама признавам си без бой всичкЪтЪ е верну, както е верно че съм невинен!!!
..палаааачи детееее , -баща ти е невинен!(Т.Колев) тъй припяваше

---
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита колко е
души изгорил живи,

kissdet Изпращане на съобщение
milko
image 620 дни назад 17.03.2008 15:09:59 Цитат

a zashto da se ne varnem kam parvichnoto ili kam 6 -chuvstvo?

---
kissdet

Въведете код на картинката
Вашето име
(видим само за собственика на сайта)

Предмет

В текста може да използвате Wiki или HTML тагове

Кой е на сайта?
Анонимни: 5 Регистрирани: 0 (?)
Жалба | Поместено на MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan