Това е моят форум. Вие можете да създавате теми и да участвате в обсъждането им.
Не се свенете и своето мнение тук споделете
Създаване на тема | Към списка
Когато сте изправени пред важно решение как стигате до решение водени от разума и логиката или от чувствата и емоциите?
Много зависи от ситуацията,но при мен водещи са чувствата и емоциите....Понякога се питам имам ли изобщо разум
Каквото и да ти кажа , ни ша ми повярваш, че зарад тва ша карама през просото!! Та начи за всичко именувано ВАЖНО, решавам на мигът, на моментут..разбирай в последният момент, каквото и както ми дойде, и понеже съм Лъфттт, макар и с оскубан койрук...познай от три пъти кое е водещото!!
Иване ,Иване - кристалната ми топка нищо не показа по въпроса,така че ето какво прочетох за зодия лъв "Зодия Лъв (22.07-21.08) огнен знак, подвластен на Слънцето; Наполеон, Мусолини, Поанкаре, У.Скот, Мопасан, Бернард Шоу, Мата Хари, .... Бляскав и великодушен характер, вкус към лукс и разкош. Извор на жизнени и творчески сили. Човечен е, напълно естествен, без престореност. Тази човечност му носи симпатии и любовни пориви. При него всеки се чувства разбран, възроден и братски подпомогнат. Човек на добрата воля, с огромна вътрешна сила. Великолепен в действията, защото върши всичко с един вроден усет към героичното. Той знае как да накара заобикалящите го да действат сами. Командва по-добре от когото и да било и това не му носи неприятности. Суетен. Липса на психология, която го води към непоправими грешки. Детски наивен, попада в многобройни клопки. Всички хора смята за честни като него и ако го измамят си мисли: "Толкова по-зле за тях." и дори не им се сърди. Не е отмъстителен, най-много да го обземе внезапен гняв, последван от опрощение. Ако е твърде засегнат, може да прояви строгост, сравнима с "наказанието на боговете" - и това е знаменитият удар с лапата. Да бъдеш приятел с Лъва е царски шанс, да останеш такъв е понякога подвиг. Лъвът обича да пътува. Той обича да живее, а не да мечтае. Търси високо обществено положение, прави всичко, за да постигне целта си. Учи, работи, предвижда, организира. Пълен с идеи. Преодолява трудностите благодарение на пламенността и постоянството си. Има ясно съзнание за целта, която си поставя. Вековете са оказали влияние върху съдбата на Лъва. По-рано родените под този знак седяха на тронове. Затова носят носталгията на миналото. Мъжът Лъв - може да претендира за всички професии. Има призвание да успее. Като шеф е великодушен и справедлив. Рискованите сделки са неговата стихия. Луд е да кара кола. Шофира бързо и добре. Роден атлет, ездач, плувец, скиор." Така ,че кажи ти сега Иване кое е вярното ?
Ми мой да ти прозвучи много мескромнУ от моя страна , ама признавам си без бой всичкЪтЪ е верну, както е верно че съм невинен!!! ..палаааачи детееее , -баща ти е невинен!(Т.Колев) тъй припяваше
a zashto da se ne varnem kam parvichnoto ili kam 6 -chuvstvo?
В текста може да използвате Wiki или HTML тагове